Træfældning og topkapning udføres af specialister

Har du en række vanskelige træer på din grund, som du ønsker fældet og bortskaffet? Vi kan hos CM Sk​ovservice stå for både træfældning og bortkørsel af træet efterfølgende. Vi har kompetencerne og ressourcerne, i form af forskellige maskiner, til at udføre fældning af træer og topkapning hurtigt og effektivt.

Vi har fokus på miljøet og naturen

Vi har altid fokus på miljøet og på at være skånsomme mod naturen, når vi udfører fældning af træ. I den forbindelse kan det nævnes, at vi har fået en del opgaver, der vedrører natur- og træpleje. Disse opgaver har decideret til formål at styrke naturens bæredygtige udvikling og leveforudsætninger.

Vi har mange opgaver ved sommerhusområder

De fleste af vores opgaver med træfældning er ved sommerhusområder. Ved sådanne områder vokser træerne lidt livligere og mere ukontrolleret, fordi man ikke så tit er nærheden af træerne og kan passe og kontrollere dem lige så ofte, som man kan derhjemme. Derfor er der typisk behov for professionel hjælp i forbindelse med træfældning i sådan nogle områder.

Vi kører blandt andet ud til kunder i områderne omkring Randers, Djursland og resten af Østjylland.

Udnyt træet i forbindelse med træfældning

Man bør have for øje, at det træ, man fælder, er en ressource, der kan bruges i andre sammenhænge. Vi tilbyder blandt andet at lave træet til flis i forbindelse med træfældning. Derudover kan træet også bruges til brænde, hvis man har en brændeovn eller en bålplads. 

Vi rådgiver dig meget gerne om, hvad du kan bruge dit træ til, så du på den måde kan få mest muligt for pengene. Ønsker du ikke at bruge træet fra din træfældning til noget som helst, tilbyder vi naturligvis også at skaffe dig af med det.

Hvad koster træfældning?

Vores priser afhænger blandt andet af, hvor mange træer der skal fældes og eventuelt flises eller bortkøres. Ønsker du en konkret pris, er du derfor altid meget velkommen til at kontakte os.

Du kan enten ringe på telefon 22 74 99 49 eller skrive til e-mail claus@cmskovservice.dk.

Kontakt os i dag og bestil træfældning​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

CM Skovservice/ V. Claus Mathiassen

Andkærvej 3, 8570 Trustrup

​Telefon: 22 74 99 49

E-mail: claus@cmskovservice.dk

​CVR: 27661629​​

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra 2 anmeldelser fra Facebook

★ ★ ★ ★ ★