Sommerhusservice – opgaver for sommerhusejere

Hos CM skovservice tilbyder vi en ydelse, som vi kalder for sommerhusservice. Denne sommerhusservice indebærer, at vi tager hånd om en stor del opgaver for sommerhusejere. Disse opgaver kan vedrøre træfældning og lignende. Hvis træerne har vokset sig for store i nærheden af dit sommerhus, og de er gået hen og blevet et irritations moment, så er sommerhusservice en oplagt mulighed for dig.

Vi udfører sommerhusservice med og uden maskiner

Vi har kompetencer og udstyr til at klare fældning af alle slags træer. Af og til befinder træerne sig i områder, hvor de ikke kan fjernes med maskiner, og i sådanne tilfælde samarbejder vi med en professionel topkapper. På den måde kan du være sikker på, at arbejdet bliver udført lige efter bogen, og at arbejdet på ingen måde beskadiger omgivelserne.

Skulle det utænkelige ske, nemlig at der sker et uheld, og vi beskadiger et eller andet ved vores sommerhusservice, kan vi berolige potentielle kunder med, at vi er forsikrede, og dækningsgarantien bliver derfor ikke noget problem. Der er med andre ord ingen risiko forbundet med vores sommerhusservice overhovedet.

Vær flere om at betale

Såfremt I er en større flok af sommerhusejere, der ønsker, at der skal ryddes op i bevoksningen af træer, kan I splejse om sommerhusservicen. Derfor er anbefaler vi, at man forhører sig hos sine sommerhusnaboer, om de har ønsker om træfældning eller lignende, hvis man synes bevoksningen er for voldsom i ens sommerhusområde.

Ønsker du at få fældet en række træer i nærheden af dit sommerhus? Så kontakt os på telefon 22 74 99 49 eller e-mail claus@cmskovservice.dk og hør mere om vores sommerhusservice.​

Kontakt os og få sommerhusservice​ i dag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

CM Skovservice/ V. Claus Mathiassen

Andkærvej 3, 8570 Trustrup

​Telefon: 22 74 99 49

E-mail: claus@cmskovservice.dk

​CVR: 27661629​​

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra 2 anmeldelser fra Facebook

★ ★ ★ ★ ★