Oprensning af grøfter udført af professionelt firma

​Hos CM Skovservice tilbydes professionel oprensning af grøfter. Vi er et kompetent firma, som har været i branchen i mange år. Vi servicerer primært kunder fra Djursland, Randers og hele Østjylland. Bor du uden for disse områder, hjælper vi dig selvfølgelig gerne.

Hvis du har mistanke om, at alting ikke er, som det skal være omkring dine grøfter eller vandløb, så kan du trygt kontakte os for professionel hjælp og eftersyn. Vi kan varetage både simple og komplicerede opgaver på området, og vi sikrer dig så optimale løsninger som muligt hver eneste gang.

Vi har erfaringen og redskaberne til oprensning af grøfter

Vi har mange års erfaring inden for forskellige former for skovservice, og derfor er vi en oplagt samarbejdspartner at trække på, hvis du har problemer med eksempelvis grøfter eller vandløb. Vi har desuden mange forskellige maskiner og redskaber til rådighed, som gør os i stand til at løse enhver opgave inden for oprensning af grøfter professionelt. 

​Når du samarbejder med os, kan du forvente løsninger af høj kvalitet hver gang. Vi deler desuden altid gerne ud af gode råd og vejleder vores kunder professionelt. Vi overholder vores aftaler og sætter altid kundens ønsker i første række. Hos os er du desuden garanteret konkurrencedygtige priser uanset opgaven.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for oprensning af grøfter, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak og sammensætte et godt tilbud.

Kontakt os på telefon: 22 74 99 49 eller på mail: claus@cmskovservice.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

CM Skovservice/ V. Claus Mathiassen

Andkærvej 3, 8570 Trustrup

​Telefon: 22 74 99 49

E-mail: claus@cmskovservice.dk

​CVR: 27661629​​

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra 2 anmeldelser fra Facebook

★ ★ ★ ★ ★